Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka i vardagen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
4 juni, 2014 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka i vardagen.

 

Idag kändes det nästan som vanligt igen… Stockholm Marathon ligger bakom mig och jag har inte cykelutrustningen i Stockholm så jag kan inte träna på att trampa. Det blev helt enkelt ett gympass. Det var ett tag sedan jag var på gymmet så det kändes skönt att få svettas inomhus för en gång skull. Med tanke på vad jag gjorde i helgen och vad jag ska göra om 10 dagar så blev det inget benpass.

kettlebell

Jag koncentrerade mig på axlar och bröst. Kettlebell sving, skivsång over huvudet, bänkpress, flyes och en massa andra bra axelövningar.

marklyft3

Efter 45 minuter hade jag inte mycket till energi kvar men jag är nöjd med vad jag orkade med och axlarna fick sig en tegäl omgång.

Jag ska hinna med ett långpass på cykeln innan Vätternrundan men det kommer i helgen…

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *