Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fy faan vad jag har ont… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
31 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Fy faan vad jag har ont…

 

Jag är i mål, jag har en medalj runt min hals. Det var inte det lättaste och jag har ont som faan…. Just nu väntar ett skönt bad och skumpa i morgon kommer hela min dag i bilder just nu orkar jag faktiskt inte… Surfa in på bloggen i morgon.

stockholm-marathon

Vi ses i morgon…..

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *