Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Snart ska jag cykla. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Snart ska jag cykla.

 

Jag inser att det är inte långt kvar till min nästa utmaning att klara en svens klassiker. Om lite mindre än tre veckor närmare bestämt 13 juni ska jag ut och trampa runt Vättern. Det blev mer verkligt igår när nya numret av Cykla damp ner i brevlådan.

cykla

Jag har inte hunnit att trampa så mycket på grund av andra utmaningar. Det längsta jag cyklat är Lidingö MTB 62 km om man jämför med Vätternrundans 300 km så är det ingenting. Kroppen klarar mycket mer än vad man tror så det är bara att bita ihop och trampa… Idag är det däckbyte som gäller. Jag har köpt ett nytt bakdäck för att ha ett nytt fint bakdäck inför Vätternrundan. Det kostade bra många 100 lappar och dom erbjöd att byta i butiken men jag avböjde för att det är nog bra att behärska det själv då man står i vägrenen mitt i natten någonstans vid Vätterns strand…. så nu står jag här med tre små blå plasbitar och ett konstigt däck…

bakdack

Jag vägrar att gå tillbaka till butiken och be om hjälp… Nu ska jag fortsätta laddningen inför Stockholm Marathon på lördag.

He en skön dag i solen.

Tagged: , , , , , , ,

Comments (2)

    • magnus

      Tack..!! Det gick bra. Ska nu ta av och sätta på det igen några gånger så jag blir en hejare på däckbyte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *