Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Blodiga bröstvårtor…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Blodiga bröstvårtor….

 

Det låter konstigt för dom som inte har varit med om det men att få skavsår på tuttarna är inget vidare… Sofia Heilborn har sett till att jag ska klara mig under Stockholm Marathon genom att förse mig med tuttplåster…!! TACK..!! Dom kommer att se till att jag slipper blodiga bröstvårtor…

nippel-aid

För er som ska springa på lördag och vill slippa slippa obehag så går det att få tag på “Nipple Protectors” på Löplabbet. Löplabbet kommer även vara representerade på Stockholm Stadion, dom borde ha tuttplåster till försäljning där….

Det kommer bli obehagligt nog att ta sig runt Stockholm Marathon på lördag så alla saker som kan göra den 42 km långa löpturen behaglig välkomnas…

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *