Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Kroppen spelar ett spratt.. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Kroppen spelar ett spratt..

 

Det är som om kroppen vet vad som komma skall. Jag känner förmodligen efter lite för mycket och oroar mig i onödan. Jag vet att det är en kraftansträngning som heter duga och jag är inte precis en mästare i löpskorna, jag är helt enkelt nervös. Att man kan få träningsvärk trots att man inte rört sig en meter är konstigt. Tänk om träning alltid var så enkelt. I morse levde magen rövare och axeln spökade….och allt är psykiskt… Jag kan inte kalla mig en psykiskt svag person men man undrar…

Högsommarvärmen bytts mot höst och i morse var det bara åtta grader varmt. Nu föredrar jag att det är lite kyligt på lördag för att springa i 27 grader är jobbigt. Jag laddade ner kartan så ni vet var ni kan stå och heja fram mig och de ytterligare 21000 tappra löparna.

stockholm marathon

Klicka på kartan så får ni en utförlig beskrivning av banan. Jag har startnummer 13092 och startar 12.10 från Stockholm Stadion.

Det SKA bli kul och Stockholm är en fantastisk stad att springa i. Gott om grönska och långa kajer.  Dessutom när man har möjlighet att springa fram på avstängda gator.

maraton

Ge er ut och heja fram oss det är många med mig som behöver det.

Jag måste tipsa om Svett och etikett på SVT flow. Det är ett program där Kalle Zakari Wahlström lotsar oss fram i olika träningsformer. Han var dessutom med i senaste numret av Starkmagasin med ett reportage. I veckans avsnitt kör han Crossfit med Elin Bjärksteth som är en av Sveriges främsta crossfit instruktörer och jobbar på Crossfit Solid i Stockholm.

Crossfit-Solid-Combination-Mark-FINAL

Titta på Svett och Etikett samt besök Elins blogg som är en bra inspirationskälla. Nu ska jag koka pasta med massor av kolhydrater…

Ha en bra kväll…

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *