Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Skrämmande nära. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Skrämmande nära.

 

Med stormfart närmar vi oss 31 maj. Det är inte många dagar kvar innan mina ben ska nötas längs Stockholms gator. Jag står inför Stockholm Marathon. Det är en “löpfest” med 21 942 löpare från 93 nationer som är anmälda. Det har aldrig varit så många anmälningar till Stockholm Marathon förut.

Att ta sig runt den 42 km långa banan är inte så enkelt som det låter, kommer det dessutom vara varmt som det har varit de sista dagarna blir det olidlig. Jag har gjort det förut och är fast besluten på att även denna gången ta mig runt hela banan och springa jublandes in i mål.

marathon banderoll

Det som är positivt med ett långlopp är att veckan innan ska man inte ta ut sig, bara göra små promenader för att hålla benen pigga och alerta, dessutom ska jag äta massor av god pasta och onyttiga saker allt för att fylla på energidepåerna. Under ett marathon förbrukar jag ca 1,5 dagars totala energiintag så oj vad jag kan äta. Så jag lutar mig tillbaka i solstolen och njuter av sommarvärmen. I morgon ska jag gå igenom mina Craft löpkläder för att se om jag har det jag behöver på lördag. Jag vill inte stressa med det dagen innan.

Ha det skönt i solen…

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *