Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Urban Mile 2014 | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Urban Mile 2014

 

Idag sprang vi Urban Mile på Stockholms gator. Det är ett oregistrerat lopp där man valde antingen 5 km (ich) eller 10 km (ich).  Varför jag skrev ich beror på vilket vägval man gjorde. Banan bestod av ett antal checkpoints dit man tog sig med hjälp av en karta. Vid varje checkpoint skulle man hitta en siffra att notera. Urban Mile är gratis men Team Rynkeby som cyklar för Barncacerfonden samlade in bidrag till cancerforskning. Jag hoppas att det blev en ordentlig summa.

innan-med-tjej

Vi var ett tappert gäng som var laddade att lägga några kilometer av Stockholms gator bakom oss.

innan

Carolina Johansson, Sarah Ahlen, Helena Gidlund Baum,  Christian Burgi och Murray Baum här innan start är vi alla fortfarande pigga och glada.

murray

Murray körde sitt egna sätt att värma upp… Själv gick jag mest runt och snackade med folk.

start

Start ledet redo för start. Det var en gemensam start och så fort startskottet small sprang alla åt olika håll. Alla tyckte att just deras väg var den bästa och kortaste för att ta sig runt banan. Var man än sprang så var det någon som sprang åt ett helt annat håll.

banhusbron

Jag, Christian och Murray slog följe. Det var varmt och svettigt med andra ord en helt fantastisk sommarkväll då Stockholm är som vackrast. Här springer vi över Banhusbron på väg mot Kungsholmen. På kartan ser ni vägen vi tog.

karta

Urban Mile ver en bra uppvärmning inför nästa helgs Stockholm Matarhon.

jag Murray i mal

Nöjda gick vi in i mål utan att missa en enda checkpoint.

jag-och-joel

Joel Kriegholm var betydligt snabbare än mig.

urban-mile

Nöjda, trötta, svettiga och stela samlades vi efteråt. Helena och Murray ordnade med picknick. Att springa tillsammans är ett perfekt sätt att umgås och med det fantastiska väder vi hade i kväll gjorde det inte sämre. Nästa helg är vi några fler som ska springa på Stockholms gator. Jag är nöjd med den rundan som jag avverkade idag som knät kändes helt ok, det bådar gått inför nästa helg. Nu ska jag duscha och packa väskan för i natt bär det av mot stugan.

Ha en skön kväll och ge er ut och spring i grupp…!!

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *