Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nummerlapp hämtad. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
3 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Nummerlapp hämtad.

 

I morgon vid den här tiden så har jag kommit i mål. Förhoppningsvis har jag avverkat de 62 km som jag ska trampa i en rasande fart. 62 km är inte en så lång sträcka om man jämför med Vätternrundan som är 300 km men det är det första cykellopp jag genomfört.

valkommenmtb

Jag tog mig till Lidingövallen idag för att hämta nummerlappen. Det är skönt att ha det gjort så slipper man tänka på det i morgon, jag lär vara tillräckligt stressad ändå.

nummertalt

Jag tycker det är lite skämmigt för jag startar i de första leden bland eliten… Precis som om jag är elit. Det positiva är att det inte är många att köra om, det negativa är att jag kommer bli omkörd av massor av cyklister förmodligen flera 1000.

nummerlappmtb

Jag kunde ha kryssat i motionär och hamnat lång bak i startledet men det gjorde jag inte…

malmtb

Det förmodligen efterlängtade målet som kommer möta oss efter 62 km. Mitt mål är två mil i timmen så det ska ta tre timmar. I morgon får vi veta om jag hållit min tänkta tid.

Nya numret av STARK MAGASIN finns nu i handeln så det är bara att leta upp en butik i närheten av er och förse er med ett nummer.

tidningrack

Nu ska jag äta massor av onyttig mat som jag kan förbränna i morgon…

Ha en skön lördag…

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *