Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ett mål i sikte. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
2 maj, 2014 Magnus Frischenfeldt

Ett mål i sikte.

 

Nu är det inte många timmar var innan ännu ett delmål är avklarat. Som så många andra saker jag gjort sista 15 månaderna så trodde jag inte att jag frivilligt skulle ställa upp i en cykeltävling en tävling som dessutom gick över stockar och stenar. Det tyder på att man kan få en gammal hund att sitta eller åtminstone försöka. På söndag går Lidingö MTB av stapeln där STARK MAGASIN är en media partner.

lidingoloppet2

Det innebär att det kommer vara många av oss från STARK där dessutom kommer det delas ut tidningar och annan info av STARK MAGASIN.

Jag har inge aning om hur man tränar teknik eller uthållighet på en MTB så jag har försökt så bra det går att hoppa över stockar och stenar i skogen. Det har blivit minst 25 mil  vilet jag inte tycker är så illa pinkat. Jag var på middag igår kväll och hörde mig säga om loppet på söndag… det är bara 62 km hur jobbigt kan det vara? 62 km har jag cyklat på landsväg aldrig i skogen där det är “lite” jobbigare… Nu är mitt måtto ställ upp, ha kul och genomföra. Det är en tävling, mitt mål är att genomföra och det kommer jag göra om inte cykeln går sönder. Extra slang, lagutrustning, mecverktyg å pump är med så det mesta kan jag fixa i skogen.

Jag ska genomföra ett antal tävlingar i år och framför allt den svenska klassikern. Tävlingarna är min morot i träningen. Jag funkar så att har jag inget att träna inför så tränar jag ingenting alls, dit vill jag inte komma. Sätt mål och kom igång sikta in er på smålopp, milen, halvmaran eller midnattsloppet, snart kommer ni som jag säga att maran 42 km vad är det? Det är ju bara att springa på fast det gör lite ont. Mitt pris är tillfredsställelse efter utfört lopp.

bild

Det har varit vila de sista dagarna innan Lidingö MTB, cykeln står i lägenheten och väntar nysmord på att få ge sig ut i skogen. I morgon ska jag hämta nummerlapp det är först då man inser att det är nära nu…

He en skön fredag…!!

Tagged: , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *