Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
6 mil på cykel. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 april, 2014 Magnus Frischenfeldt

6 mil på cykel.

 

Idag har jag avverkat min längsta sträcka någonsin på en cykel. Jag bestämde mig redan igår att det skulle bli en långtur i vårsolen. Det blev en sen kväll igår och jag var inte den piggaste killen i morse men sagt är sagt och det var bara att gilla läget och hoppa upp på cykel. Planen var att cykla ut till Jocke och Jessica i Gustavsberg. Redan när jag kom upp på västerbron kändes det underbart. Efter Västerbron tog jag Södermälarstrand mot Slussen.

kanal

Stockholm är en fantastisk stad och som gjord att cykla i. Vi har cykelvägar nästan överallt och det är lätt att ta sig ut mot landsvägarna.

styre

Vidare mot Nacka, Ektorp och tillslut Gustavsberg.

gurrabaerra

Det är gamla Ekerövägen man får ta. Det är gott om cyklister ute på vägarna så man är inte precis ensam om att trampa runt. Väl framme hos Jocke och Jessica blev det en tvåtimmars paus med kaffe, saft och lunch i solen.

Jagojocke

Tyvärr är det samma väg man får ta tillbaka till Stockholm. Det passade bra för jag svängde förbi Kovik för att ta en saftpaus hos Sara och Elisas. Cissi och Albin var även där så jag fick krama om min fina gudson. Det är lite trögt att hoppa upp på cykeln igen efter pausar benen blir fort stela. Det gick fort hem och snart var jag på Kungsholmen igen.

rolis

Man märker att sommaren är på väg. Rolis är fylld med folk och röken från engångsgrillarna ligger tät.

Jag är nöjd med min cykeltur det blev totalt 62 km och det är precis så långt Lidingö MTB är nästa söndag. Visserligen på en annan cykel men hur svårt kan det vara?

Nu blir det soffläge. Ha en skön lördagkväll…!!!

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *