Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Flera tusen fattigare…. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 april, 2014 Magnus Frischenfeldt

Flera tusen fattigare….

 

Påsken är slut och med den tre dagars vila. Jag har haft en fantastisk påsk men mycket mat dryck och vänner.  Vad gör man när ledigheten är över? Jo går och köper en ny cykel…EN CYKEL..!! Man kan tydligen inte få tillräckligt med utrustning…. jag har sagt det förut…det är dyrt att sporta. Jag styrde bilen mot Haga Cykel i Nyköping.

Haga

Jag sa att jag inte har en aning om vad jag håller på med eller vilken utrustning jag behöver… En hel bunt tusenlappar senare lämnade jag Haga Cykel med en påse utrustning och en ny cykel i cykelstället på bilen…

cykelbil

Det blev en 27,5 tums Nishiki med massor av specialfuktioner. Förutom cykel så packade jag ner en ny hjälm, braha verktyg och slangar. Väl ute i stugan så ställde jag upp cykelsamlingen…

cyklar

Man kan tro att jag startat cykelbutik….. Jag som egentligen inte tyckte om att cykla vad hände? Ska jag vara ärlig, bara man har rätt utrustning så är det inte så jäkligt och det har jag nu. Lars å jag tryckte in våra smärta kroppar i dom tajta spandexdräkterna och satte på oss hjälmarna för att ge sig ut i skogen.

larsjagcykel

Med den nya cykeln och solen i ögonen så var det en fantastisk tur på nästan två mil. Cykelturen var uppdelad på plan grusväg, asfalt och många tekniska partier med rötter, stockar, vatten och sten.

jagskog

Det är bara två veckor kvar till Lidingö MTB men jag kommer att hinna med ett antal träningspass till. I morgon tänkte vi ge oss ut på ett långpass som kommer att vara minst i 4 mil. Jag tror att det är bra att jag får känna av lite längre distanser innan jag kör mitt första MTB lopp….
Med min nya 27,5 tums cykel och lite träning kommer det gå som en dans….

Blir jag trött så är det bara att trampa vidare…. Hur svårt kan det vara?

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *