Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Påskledigt. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
17 april, 2014 Magnus Frischenfeldt

Påskledigt.

 

Nu tänkte jag ta påskledigt. Jag har kört för fullt sista tiden så jag tänker packa min väska och ta lite ledigt från träningen i påsk. När normalt folk är lediga så passar dom på att träna…jag gör tvärt om.

påskägg

Nu ser jag fram mot god mat och dryck. Jag får se på lördag hur statusen på kroppen är…det kan bli ett löppass för att sätta igång döfettet och svettas ut föroreningar…

Glad påsk på er alla… Ni som tänkte ta kvasten som transportmedel… Flyg försiktigt.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *