Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
9 grader å skitkallt. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
16 april, 2014 Magnus Frischenfeldt

9 grader å skitkallt.

 

Ja då har jag gjort premiärsimmet för i år. Iklädd min nya triathlon dräkt från Speedo och dubbla badmössor så var jag redo att hoppa i…

simning3

Det var inte mycket till badtemperatur. Badtermometern visade på 9 grader…

temp

Jag måste medge att det var inte vidare lockande trots att solen sken och det var 12 grader i luften… men i kom jag.

simning2

Vilken superdräkt..!! Tack Speedo. Kroppen kändes helt ok inte det minsta kall. Dräkten är så supertight så att kroppen kommer i princip inte i kontakt med något vatten…

simning1

Men händerna, fötter och ansikte…!!! Vad gör man med dom? Det var sjukt kallt och det tog inte många minuter innan händer och fötter var helt bortdomnade. Jag provade på att crawla en bit men jag måste medge att det blev inte många meter simning. Jag måste lösa köldproblemet med händer å fötter sen är det bara att sätta igång. Det är mycket teknik som jag ska lära mig men med Speedos länkar till youtube så ska det inte vara någon omöjlighet.

simning4

Jag var nöjd när jag kom upp, jag har gjort årets första simtur och många fler lär det bli.
Det har blivit mycket sport sista tiden och många olika grenar. När vi rensade vinden så hittade jag min gamla utrustning som jag en gång “sportade” i…

hoppning

Jag kanske ska ta upp en sport jag var trygg i…Fallskärmshoppning.

Simma lugnt….

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *