Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Gummidräkt och paddlar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
15 april, 2014 Magnus Frischenfeldt

Gummidräkt och paddlar.

 

Idag var stora gummidräkts provar dagen. Jag vet inte om det är till min fördel att pressa in kroppen i ett gummifodral. Jag har alltid tyckt att det är snyggt med våtdräkt men jag vet inte om det är till min fördel. Om man sedan sätter på sig en simmössa och glasögon så är det definitivt en syn som lockar till skratt.

speedo2

Nu är det så att jag inte ska ställa upp i en skönhetstävling och jag är på tok för gammal för att tänka på kroppen… utan jag ska genomföra Vansbrosimmet och det ska jag klara galant. Jag har den bästa av våtdräkter från Speedo som är anpassad till triathlon glasögon med spegelglas så man slipper reflexer när man simmar i öppet vatten och paddlar till händerna för att träna crawl.

speedo3

Jag kom inte längre idag trots att solen sken. I morgon ska jag ner i havet. Jag har inte mätt temperaturen på vattnet än men jag han tänka mig att det ligger en bra bit under 10 grader. Vad jag har kommit fram till så är temperaturen under vansbrosimmet någonstans från 11 – 13 grader. Det är bara att stålsätta sig.
Det kommer bilder i morgon på premiärdoppet.

Simma lugnt…

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *