Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Cykeln lämnar STHLM | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
13 april, 2014 Magnus Frischenfeldt

Cykeln lämnar STHLM

 

Nu har jag packat in cykel i bilen och beger mig ner mot stugan i Oxelösund. Jag ska byta plats på landsvägs hojen och MTB:n.

cykelbil

Det finns bra många fler stigar och skogspartier stugan så det blir bra mycket roligare att trampa runt i de sörmländska skogarna än i Stockholm asfaltsdjungel. Nu är det sent så det blir ingen cykeltur idag så jag laddar inför morgondagen. Jag har tränat ett antal dagar i rad så kroppen behöver återhämta sig. Jag har vilat genom dagen med att först gå på 1 års kalas hos grannen och senare min bror Mickes 50 års kalas i Nyköping. Det var  inflyttningsfest hos en kompis igår kväll så jag har inte varit den piggaste killen idag.

Nu blir det soffa och viloläge i morgon är en ny dag då är jag igång igen.

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *