Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Över stock och sten… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
7 april, 2014 Magnus Frischenfeldt

Över stock och sten…

 

Jag inledde min första dag som 48 åring på cykeln. Det är hög tid att sätta igång att trampa runt i de sörmländska skogarna. Det är mindre än tre veckor kvar till Lidingö MTB och jag vill inte vara helt novis. Det är fortfarande lite halvkyligt och de cykelkläder jag har är kortärmat och kortbyxor… Nu är det så att jag gärna vill använda kläder som är avsedda för cykling och då finns det så klart smarta lösningar.

mtbarm

Lösningen är löstagbara ärmar och ben. Praktistk..!!! Går inte att jämföra med benvärmare ala 80-tal för dom vill man gärna glömma.

Det blev en skön runda på 25 km, det är nästan ett halvt Lidingö MTB. Det kändes helt ok,  det var faktiskt riktigt kul. Att cyklar runt i skogen är inte samma sak som att ligga på en landsväg och trampa mil efter mil….

mtb

Jag försökte att variera banan så jag fick allt från asfalt, grus, stig och tekniska partier. Jag har det  bra när jag är i stugan för jag har skogen och stigar precis utanför dörren, det är bara att ge sig ut.

mtbjag

Jag vill ha minst 15 mil i benen innan Lidingö MTB så det måste bli 5 mil i veckan. Det ska inte vara omöjligt… I morgon blir det Sthlm så ska jag trampa blir det på gymmet.

Priva MTB ett skönt sätt att ta sig runt i skogen, varför inte anmäla dig till Lidingö MTB så har du något att se fram mot. I nästa nummer av STARK MAGASIN kommer det vara massor av läsning om MTB. För er som inte köpt sista numret av STARK MAGASIN passa på så länge det går att få tag på, jag har skrivit en artikel om Valencia maraton.

image

Så här ser min artikel ut.

valenciamaraton

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *