Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Totalt livsfarligt..!! | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Totalt livsfarligt..!!

 

Det här var inte det lättaste.. Jag som trodde det bara var att ge sig ut i skogen och trampa men ack vad jag bedrog mig.

mtb5

I veckan fick jag mina nya cykelkläder. Det är HiTec funktionsfläder från Craft. Supersköna hängselbyxor med extra padding för en skön och torr cykeltur, det känns som om man har blöja, jag är inte riktigt van än. På överkroppen har jag deras senaste supertunna jacka som är vindtät, vattenavstötande och superlätt. Dessutom har jag en väst av samma material som är enkel att trycka ihop och sätta under sadeln, den lär vara skön på morgontimmarna under Vätternrundan. Jag är glad att jag slapp köpa ny cykel och fick låna Åsa Dalins.

mtb2

Det är skruvat jobbigt att cykla i skogen. Att få ihop det där med växling, broms, rötter och hål är inte det lättaste. Nu hade jag dessutom endast jumpadojor på mig och inte några iklicks skor. Jag måste öva en hel del innan jag vågar spänna fast skorna på pedalerna. Jag ska Googla lite på hur en MTB bana egentligen ser ut för ska det vara så här kommer inte de 62 km vara några sköna km om en månad. Jag måste säga: hatten av för dom som hoppar runt i skogen på en cykel för det är rena självmordet….

mtb4

Jag ville inte vara sämre själv laddade för ett hopp och Lars skulle ta en snygg bild….

mtb3

Ni ser hur det gick…. Jag har mycket att lära men det är ju en hel månad kvar. Jag får lägga all annan träning på hyllan och koncentrera mig på cykeln. Jag tror att bara man får in snitsen så kommer det här bli riktigt kul… Det slutar nog med att jag köper en egen MTB om jag känner mig rätt…

Jag är glad att jag har stugan med skog, stockar och sten här kan jag träna obegränsat.
Nu ska jag ut till skogsmulle igen….

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *