Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vad har jag framför mig? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Vad har jag framför mig?

 

Sitter här i vårsolen och inser att jag har en jäkla massa saker framför mig. Det är olika lopp som avlöser varandra. Cykel i terräng, cykel på landsväg, löpning i terräng, löpning på landsväg och sist men inte minst simning i öppet vatten. Det är så många olika grenar så jag vet inte var jag ska börja. I veckan damp nya numret av Vätternrundans tidning ner i brevlådan.

cykla

Det är bra läsning ända tills jag kom till träningsförslags sidan… Det är då man inser att det är mycket nu… Enligt dom ska jag nu börja med 3 pass i veckan på minst 60 min. Desto närmare man kommer loppet ska träningen intensifiera med ytterligare pass….. Det är ok om man bara har Vätternrundan att se fram mot men ska man dessutom klara Stockholm marathon, Lidingöloppet och Vansbrosimmet så måste man lägga in löp och simpass. Utöver det så är det bra med några pass på gymmet. Som ni hör så kommer jag få en stressig vår med massor av träning. Jag ser fram mot och välkomnar det för det  är skönt att ge sig ut nu när solen börjat värma och sommaren är på väg.

blommor

Jag ska dock börja med att köpa rätt utrustning, vad är träning om man inte har rätt utrustning. Det finns en uppsjö av saker som alla hävdar är ett måste om man ska utföra olika grenar…

Det finns så mycket information på nätet och den ena tycker en sak och nästa en helt annan.. Jag får helt enkelt trampa på paddla med armarna för glatta livet och pinna på när jag är ute och springer, i slutänden är det ändå viljan som räknas…

Jag håller er underrättade jag ska klara klassikern trots skoskav, infanterield och kallsupar.

Trevlig helg….

Tagged: , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *