Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Med snorig näsa. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
28 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Med snorig näsa.

 

Trots snorig näsa och svettig panna så tog jag mig samman och gick ut. Jag är helt utslagen och skallen full av snor. det funkar inte för mig att sitta inne hela dagen. Jag tog med mig cykeln som jag har fått låna av Åsa Dalin (du är bäst) för att göra ett besök på cykelfirman här i hörnet. Med nypumpade däck gjorde jag första provturen på hojen som ska ta mig runt Lidingö MTB den 4 maj.

lidingo mtb

Det blev en tur ner på Lego beach (Hornbergsstrand). Med solen i ögonen var det riktigt behagligt trots snor och feber.

MTB

hornbergsstrand

Jag pallade en timme nu ligger jag i soffan igen….. SURT. Den enda trösten är att jag kan jobba med datorn i knät…

I morgon är jag frisk…!!!

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *