Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Hälsosamt och stärkande i fjällen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Hälsosamt och stärkande i fjällen.

 

Eller hur.
Vi kom hem igår, redan då kände jag att det var något på gång. Igår kväll insjuknade jag in i förkylningen från helvetet. Snorig, hostig och med feber la jag mig i går kväll och inte kände jag mig bättre i morse. Jag släpade mig till jobbet bara för att smitta ner alla andra men orkade bara till lunch. Nu ligger jag här i soffan och tycker synd om mig själv.

bild

Jag som hade så stora förväntningar inför helgen då jag skulle ut och börja träna Mountain bike inför Lidingö MTB. Jag har fått låna en racer av Åsa Dalin den ska ta mig runt Lidingö MTB utan minsta problem.

Nu är det läggdax i morgon SKA jag vara frisk…..

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *