Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Lidingö MTB nästa. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Lidingö MTB nästa.

 

Det börjar brinna i knutarna. 4 maj går Lidingö MTB av stapeln och  jag ska stå på startlinjen.

lidingo mtb

Det blir spännande, 6 mil i terräng. Jag har inte cyklat en meter i skogen på en mountainbike. Jag har en månad på mig att vara i topptrim till mitt första cykellopp. Det blir bra träning inför Vätternrundan.

Kan jag så kan du. Gå in på lidingöloppets hemsida och anmäl dig ! Vi ses på startlinjen.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *