Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Träning ger resultat. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Träning ger resultat.

 

Jag anser mig inte som världens mest tränade person inte heller har jag superkondis. Vad jag gjort är att träna målmedvetet under det sista året. Min kropp har inte förändrats mycket och inga rutor har jag på magen, det är bara att inse att jag kommer aldrig se ut som stålmannen eller hulken hur mycket jag än tränar. Det jag märker är att jag har bättre ork och benen håller. Förra året vi var på skidsemester i Bad Gastein. Tempot var högt och benen värkte, jag var men andra ord helt slut med mjölksyre fyllda lår. I år var det jag som jagade på de andra mina ben höll och kondisen svek inte. Vi har hunnit med mer åk idag än jag någonsin hunnit med förut under en dag.

image

Det har varit långa och branta backar med minimala stopp. Jädrans vilken dag vi har haft. Skidåkning i alla dess former är fantastisk…!

image

Det har varit mestadels molnigt idag och ganska kallt. Snön var riktigt bra idag dessutom har jag träffat nya kompisar Johan Hult och Louise Palmstjerna som gasade på i ett perfekt tempo. Efter att vi var i liften när den öppnade 08.30 och nu hemma igen 16.00 så kan jag inte säga annat än att det har varit en sjukt bra skiddag.

Nu är jag tillbaka i rummet för att duscha och byta om för kvällens middag. Det är den här utsikten jag har från rummet, man kan inte göra annat än att njuta. image

Träning ger resultat även om man inte märker det direkt, ge inte upp. Man har användning av varje svettig minut som man kämpar på gymmet eller i löpspåret. Nästa år kommer jag vara ännu bättre förberedd.

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *