Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag har blivit vuxen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Jag har blivit vuxen.

 

Under många år har jag tänkt att köpa skydd för mitt stackars huvud. Tyvärr har det slutat vid tanken med ursäkten att semstern är ändå snart slut, jag köper på efter säsongs rean…. jag får så förbaskat stort huvud osv. Ja det finns tusen dåliga usäkter varför jag inte har köpt någon hjälm. Nu är ursäkterna slut och förnuftet vunnit.

image

Jag har blivit med hjälm! Det var det bästa köpet på länge. Jag älskar min hjälm och den är hur skön som helst.

Tips, tveka inte släng mössan och köp en hjälm om ni inte  redan har gjort det…

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *