Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vad är det som händer? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Vad är det som händer?

 

Jag sa till mig själv att nästa år så hoppar jag Vasaloppet… Jag har stakat de nio mil två gånger i rad och tänkte väl att det finns andra saker att göra… Men trots det satt jag med fingret på enter knappen 19.00 igår när platserna till öppet spår släpptes… Resultatet ser ni här…

Öppet Spår 2015_Page_1

Öppet spår har jag aldrig åkt så jag ser det som något nytt… Nu är det bara att staka vidare det kan aldrig bli så överjävligt som det var i år…

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *