Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vasaloppet på 90 sekunder. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
16 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

Vasaloppet på 90 sekunder.

 

start2

Så fort gick det att fylla 2015 års Vasalopp. Jag satt uppkopplad prick 09.00 och försökte att komma in på Vasaloppets hemsida för anmälan. Det var stört omöjligt. Efter 19 minuter fick jag meddelandet… Vasaloppet 2015 är nu fulltecknat. Tack för den… Kort därefter kom meddelandet att ingen kunnat anmäla sig och anmälan var flyttad till 10.00 Återigen satt jag uppkopplad för att snabbt som bara den trycka på enter precis i rätt tidpunkt. Jag lyckades och Hanna är nu anmäld. Ja du läste rätt, jag har inte anmält mig själv till nästa års Vasalopp, om jag ska åka blir det öppet spår. Jag har avverkat två Vasalopp och tycker det är fantastiskt kul förutom detta köande… Man köar kl 05.00 i bilen för att komma till starten, man köar för att kl 06.00 lägga skidorna fördelaktigt i spåret och slutligen köar man i två timmar innan man kommit till första etappmålet… DET GÅR BORT. Det enda man vill göra ör att få en skön skidtur på nio mil, det får man inte under själva Vasaloppet om man inte står i de första fem startleden och dit lär jag aldrig komma. Nu är det så att jag tror att jag ändå står där på startledet nästa år och är lika förbaskad som i år… Ja det är lite så jag funkar, det lär alltid dyka upp någon startplats när det närmar sig…

Klassikern har jag klarat av vid det laget så nästa år åker jag bara för att det är så FÖRBASKAT kul att åka skidor….

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *