Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
På plats i sälen. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
1 mars, 2014 Magnus Frischenfeldt

På plats i sälen.

 

Det var en skön syn när vi slog upp mina ögon imorse. Det har snöat i natt, tyvärr är vi inte i Sälen utan i Växbo hos Hanna och Jacob.

image

Upplägget var att äta frukost hos Hanna och Jacob sen lasta bilen. Vi har blivit med chaufför. Anders Nordman ställer upp och kör oss. Tanken var att vi skulle till Sälen för att lämna in skidor för vallning och hämta nummerlapp. Sedan leta upp huset med det rum vi skulle sova i under natten. Jag fick reda på i morse att förutom oss fem skulle det bo ytterligare två personer som vi inte har en aning om vilka det är…KUL….

Ulla Björkroth ringde mig under vårt lunchstopp i Evertsberg och sa att dom som hyrt stugan under veckan tänkte åka hem idag så vi kunde bo där…!!! VI ÄLSKAR DIG ULLA…!!!! Här har vi det fantastiskt..!!image

När vi passerar denna plats i morgon så har vi åkt halvvägs.   image

Spåren ser helt ok ut men vi får hoppas på att dimman lättar. Snö finns och håller sig temperaturen runt nollan kommer det att bli riktigt bra. Förmodligen kommer det vara snabba spår eftersom det kommer bli minusgrader i natt.

image

Startområdet i Bergaby var fortfarande under uppbyggnad och dom jobbar på med extra snö. Det som kommer vara nytt i år på grund av det milda väder är att de 52 spåren mer än halveras redan efter 700 och flaskhalsen kommer innan backen. Jag tror inte att det kommer betyda så mycket, stoppet kommer vilket fall som helst. Nu är skidorna inlämnade till valla proffs och nummerlappen är upphämtad.

image

Der det inte mycket mer vi kan göra än att fylla på med energi och vila. I kväll kl 9 får vi hämta skidorna.

Håll nu alla tummar det går för att det blir nio sköna mil i morgon…

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *