Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Det blir av… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Det blir av…

 

Jag vet inte om jag ska vara glad eller inte….  det är väldigt mixade känslor jag har inför söndagens skidtur på nio mil. Jag klarade de nio milen förra året och tyckte att det var en liten trevlig åktur. Då gnistrade solen i snön och det var sagolikt på myrarna. Så kommer det INTE vara i år…. Myrarna har släppt vatten och vårfloden störtar ner för fjället… Plusgrader och dimma… JIPPI….. Förra året hade jag åkt MASSOR med skidor innan Vasaloppet och var laddad upp till tänderna, i år har jag inte fått ihop 10 mil…  inte har jag sett mycket snö eller. Med en nyopererad axel och dåligt förberedd……. jag känner mig på TOPP. Nog om det jag får skylla mig själv och gilla läget det är bara att staka på. Jag var en tur på gymmet för att köra ett sista stakpass. Det blev 25 minuters stakning och 5 minuters rodd efter det ordentligt med stretch. Jag vill inte köra mer utan sparar mina stackars kroppsdelar inför Vasaloppet.

bild

I morgon åker Jocke Tillman och jag upp mot Hälsingland för att mellanlanda innan vi drar vidare mot Sälen. Det är bara att börja packa frågan är bara vad man ska packa….

Är det badsemester eller en skidresa vi ska på?

Mitt startnummer är 9014 om det är någon som är intresserad att följa min Vasaloppsresa. Jag kommer inte prestera någon kanontid, mitt mål är att ta mig runt hel och TORR. På söndag kväll ska jag ha kommit en lite längre bit på väg i min satsning att utföra en svensk klassiker under 2014.

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *