Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Risk för vattenplaning. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
26 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Risk för vattenplaning.

 

Jag vet inte vad jag ska tro om helgens äventyr… Med spänning följde jag presskonferensen angående snöläget i Dalarna. Jag må säga att optimistiska är dom och det är även jag… På söndag SKA jag göra deletapp två på min klassikersatsning. Jag får packa med mig vattenskidor och simfötter….

Hur vallar man för att slippa vattenplaning?

 

 

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *