Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Var är all snö..? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Var är all snö..?

 

Vi är hemma igen, lyckligtvis så gick det bra att komma med planet i morse. Vi har varit på resande fot i nästan ett dygn utan att egentligen sovit någonting det sliter. Vi är inte precis de piggaste killarna i Stockholm. Det känns bra att vara hemma, nu ska jag börja ladda lite inför Vasaloppet och packa stora träningsbagen med skidkläder.

Det låg ett paket i posten. Tack Malin på Craft för den fina mössan den kommer hålla mitt huvud varmt inför Vasaloppet.

jagmossa

Craft gjorde ett fantastiskt jobb att klä våra hjältar under OS….!!
Att Vasaloppet och även Vätternrundan närmar sig fick jag ännu ett bevis på då det låg ett nytt nummer av Vasaloppstidningen och Cykla i brevlådan när jag kom hem från semestern. Läskigt…

vasacykel

Jag packade träningsväskan och gick till gymmet för att köra ett stakpass på 30 minuter. Det gick bra och axeln pallade. 30 minuter visar egentligen inte någonting  får vänta och se vad några timmars stakning gör med min kropp… Det blev även lite rodd, mage och ryggövningar. Känns bra att vara tillbaka på gymmet igen. Det är nu gått sju veckor sedan operationen av axeln så jag kan börja att belasta den ingen, det känns kanon..!!! Nu ska jag bli STARK..!!

Ni som har missat senaste numret av STARK MAGASIN där ni kan läsa om crossfit och även om min Maratonresa i Italien spring till en affär nära dig och köp. Jag blev lite glad när jag såg tidningen i hyllan på Daglivs Fridhemsplan.

stark2

I morgon blir det Nyköping och kontoret igen. På fredag bär det norrut. Håll nu alla tummar och tår att det blir lite kallare annars får jag packa våtdräkten till Vasaloppet.

Ha det.

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *