Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Nu lämnar vi Mauritsius. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Nu lämnar vi Mauritsius.

 

Nu är det dags. Ni ska slippa bilder på palmer och långa sandstränder för nu styr planet norrut. Då ska jag återgå till det normala och börja skriva om min träning igen. Det är snart hög tid att snöra pjäxorna för att skida i fäderns spår. Vasaloppet om bara några dagar…. Att vi är på väg hem är faktiskt inte hela sanningen. Vi har tydligen kommit med planet till Dubai men där tar det nog STOPP…. Tanken är att vi ska flyga vidare imorgon 07.00 men den kärran är full. Som det verkar nu så blir det en tur in till Dubai med övernattning…. Hur många nätter vet vi inte Lars börjar jobba på torsdag och jag ska åka upp till Sälen på fredag….Här står vi i kön..

image

Håll nu tummar och tår att vi kommer hela vägen hem… Jag vill valla mina skidor…

Rapport kommer i natt…

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *