Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
En vecka kvar…!!! | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

En vecka kvar…!!!

 

Det känns jättejobbigt och skumt att det bara är en vecka kvar till jag har åkt  Vasaloppet. Vid den här tiden nästa söndag så går jag i mål….!!! Känslan blir inte bättre av att man sitter på en strand 10000 tals kilometer från Sälen. Jag trodde att denna resa skulle bli en bra uppladdning inför Vasaloppet men jag måste vara ärlig att säga att det blev inte optimalt. Jag har nog aldrig kännt mig så lat och slö som nu. Träningsskorna och rehabgummibandet ligger i resväskan och dom är inte flitigt använda… Jag har dock hunnit med två gympass, löptur och ett antal kilometer simning. Nu närmar sig resan sitt slut och i morgon så flyger vi förhoppningsvis hemåt. Det ser bra ut första etappen men det verkat fullbokat från Dubai vilket innebär ett litet stopp på minst ett dygn. Vi kommer hem förr eller senare bara det blir innan helgen.

Dagen började i morse med en skön morgonpromenad längs stranden. Vi får passa på för det lär dröja innan man har den möjligheten igen…

image

Det lär inte bli i morgon för då ska vi ut på en båttur för att förhoppningsvis få se lite delfiner. Fiskar fick vi se i morse vid frukosten. Precis nedanför vårt frukostbord trängdes 100 tals Koi fiskar.

image

Som Lars matade med muffins och försökte att fånga… Jag vet inte vem som var räddast fisken eller Lars…

image

Jag höll mig till frukust buffén. Vi brukar ha bra frukostar hemma men denna tog priset. Jag höll mig till fruktbordet…pretto eller hur…!!!

image

Resten av dagen bestod av snorkling sol och bad. Med andra ord ännu en slapp dag vid ett turkost hav.

Detta kommer att bli en av de sista inläggen från Mauritius i morgon kan det komma en rapport från loungen på flygplatsen.

Dessutom GRATTIS…!!! Alcazar… Tessan, Lina och Andreas för platsen i finalen. Vi kunde se er på en knackig uppkoppling i går kväll…

Ha en bra kväll vi hörs i morgon….

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *