Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3468
Evakuering. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Evakuering.

 

Med dundrande huvudvärk och lätt illamående så evakuerade vi vårt rum 02.30 i natt. Det är något fel med rummet… när vi flyttade in igår så läckte airconditionen som ett såll och golvet bestod av en vattenpöl. Det kan hända, allt går att fixa och vattnet går att torka upp. När allt var klart för inflytt så möttes vi av en ganska stark doft. Det luktade mer som en tung parfym eller rengöringsmedel. Vad vi senare insåg var att parfymeringen  förmodligen skulle dämpa doften av fukt och mögel… Mitt i natten så pallade vi inte längre utan gick till nattportieren och bad om rumsflytt. Jag tror inte att det var första gången för det gick ganska fort att skaka fram ett nytt rum. Undra om han såg i datorn att vi redan strulat. Nu är en ny dag med nya äventyr, vi lägger natten bakom oss och rattar mot nya äventyr. Trots dåligt rum och inget vidare ställe så hade vi fin utsikt från terassen i morse.

image

Vi styrde bilen söderöver igen men på västkusten. Ön ser ganska lika ut oberoende var man befinner sig. Norra delen samt mitt på ön är mer berg dessutom några riktigt höga men kusten domineras av sockerrörsodlingar. Vi passerade Port Louis igen och styrde mot Flic en Flac som tydligen är den stad som ska stå för bästa nattlivet. Det är 32 grader i skuggan och dax att hitta natthärbärge. Vi vill egentligen bo mindre mysiga ställen så vi var båda chockade när vi insåg att vi svängde in på Hilton….

image

Vi tänkte bara titta lite och se hur det såg ut. Vi prutade på och visade Lars SAS idkort vilket slutade med att nu har vi ett rum på Hilton… Dessutom var det inte så farligt dyrt, halvpension, båttur med delfiner och i morgon fri användning av surfbrädor och katamaranbåt under 2000:- då ska man ha i tanke att boende på ön är ganska dyrt.

image

Stranden är inte mycket finare här än någon annan stans.

image

Servicen är bättre och Lars fixade drinkarna.

image

Jag kan inte klaga på solstolarna.

image

Jag försöker att plocka med solnedgången hem för den är fantastisk.

I morgon ska vi vara lite med aktiva med segling och surfning. Men i kväll ska vi försöka att se Tessan, Lina och Andreas på SVT Play men jag tror att uppkopplingen är för långsam. Hjälp nu till att rösta dom ända fram till melodifestivalens final…!!

Grattis Hanna Bruce för att du genomförde kortvasan galant, nästa söndag så genomför vi hela tillsammans.

Ha det så bra i morgon återkommer jag med rapport om vi kapsejsade med katamaranen….

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *