Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Löjligt bortskämda. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
21 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Löjligt bortskämda.

 

Vi har nu varit här på Mauritsius ett antal dagar. Vi är överhettade och varit febriga men mår nu bra igen. I morse packade vi våra väskor och packade bilen för att hitta ett nytt ställe och en ny plats att utforska. Genom åren vi har rest tillsammans så är den röda tråden aldrig för länge på samma ställe… inte så nu häller. Vi vinkade av Beatrice och den fantastiska personalen på La Maison d’été i morse för att sätta oss i en bil som var sjukt varm.

image

Beatrice please goto Google translate and copy paste…
Resan fortsatte norrut på ön utan ett egentligt mål. Vi ville se något nytt och behövde en förflyttning. Man kan inte klaga på utsikten från vägen…

image

Efter att ha svettats floder och snurrat tunt i Norra delen av ön så har vi hamnat å ett ställe som heter Le Recife Attitude.

image

Här tänkte vi att det skulle vara bra och stanna i två nätter… Nu är det så att vi tröttnar fort. Vi tröttnade på bara tre timmar och undrade varför vi egentligen stannade här. Visst är det fint och personalen är trevlig men wow effekten uteblev.

image

Vi har fina bilder härifrån men bilder är bilder och återger inte alltid sanningen.

image

Vi njöt av solen och vattnet är varmt å skönt. Tyvärr så var rummet överparfymerat och hade en lätt doft av mögel… kul…  Det innebar att tanken att stanna två nätter uteblev och vi lämnar detta ställe redan i morgon och har krävt en refond på sista natten. Vi klarar inte helt enkelt att ligga på stranden och inte göra någonting. Vad klagar vi på? Sol, salta vågor  och billig sprit…ja faktiskt. JA vi är bortskämda vi vill så mycket mer…men vad? Vi fick en fantastisk solnedgång faktiskt den första på denna resa och förhopningsvis inte den sista.

image

Vi njöt av den på solstolen med den lokala ölen Phoenix i handen.

 

Jag träffade en familj som fiskade på stranden och jag var inte sen att fråga vilka dom var och vad dom fiskade… De har en liten restaurang bara några minuter härifrån så i morgon på vägen härifrån ska vi hälsa på och äta nyfångad fisk och skaldjur….

Jag måste  bara avsluta med att uppkopplingen här suger…. hur ska jag annars se Alcazar ta hem seger i Ö-vik i morgon?

Tagged: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *