Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Fula fiskar… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Fula fiskar…

 

Efter en lång natts sömn inlindad i svettiga lakan känner vi oss bättre. Det är skönt med tanke på att nedräkningen till Vasaloppet är i full gång och det är inte många dagar kvar. Som jag skrev igår så går jag nu på halvfart för att vara “fit for fight” till nästa helg. JAG SKA GENOMFÖRA VASLOPPET må det bära eller brista…  Klassikermedaljen kommer att hänga runt min hals i höst. Vi började dagen med ett morgondopp för att väcka våra kroppar som sovigt i 12 timmar. Efter frukost hoppade vi in i vår lilla bil och rattade söderut.

image

Målet var en liten stad som heter Trou d’eau Douce där vi tog en båt till ön Ile aux Cerfs.

image

Trots att det var molnigt och jag var insmord med solfaktor 30 så brände jag mig. Solen är inte att leka med och jag är glad att det inte är klarblå himmel.

image

Lunch måste man äta och varför inte välja det fula lilla huset med plåttak och galondukar som dessutom ligger mitt i vägen….

image

Här serverades det fula fiskar.

image

Fiskarna må vara fula men jädrans vad goda dom var. Är det något dom kan här på Mauritius så är det att tillaga sea food.

Väl tillbaka på La Maison d’ètè så fortsatte uppladdningen inför Vasaloppet med en timmes hårdhänt massage. Jag tror att tjejen som masserade mig var lika svettig och slut som jag när hon var klar. Det måste vara bra uppladdning det….dessutom kommer nog massagen ge mig träningsvärk i morgon… Nu är det sängen som gäller för i morgon packar vi våra saker och lämnar detta ställe. Var vi tar vägen vet vi inte riktigt mer än att vi ska till nordtoppen på ön. Rapport kommer imorgon.

Sov gott vi hörs…

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *