Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Feber och all djävulstyg. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
19 februari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Feber och all djävulstyg.

 

Jag trodde att jag skulle klara mig men så verkar det inte bli… Efter en natt med värsta åskan och stormen där palmerna låg dubbelvikta och regnet piskade från alla håll och kanter vaknade jag i morse med ont i kroppen kallsvettig och hosta. Det är inte riktigt det optimala då man ska stå på startlinjen i Sälen om 11 dagar. Löpturen jag genomförde igår ångrar jag bittert. Från och med idag så blir det vila. Det är inte det lättaste att svalka ner sig sig när det är 30 grader i skuggan.

Vila blir det, kl. 21.00 är vi utslagna och vid 21.00 ligger vi redan i sängen… inte mycket till partyanimals. Man är inte alltid på Mauritsius och bara för att man är lite dålig vill man inte missa allt… Vi satte oss i bilen för att åka på utflykt. Ön är inte stor med det går långsamt på vägarna då de är slingriga, smala och mycket tung trafik dessutom måste man ju hålla till vänster som inte alltid är det lättaste. Vi började i den botaniska trädgården som ligger i Pamplemousse inte det mest upphetsande men det var fint.

image

Vi försökte att se intresserade ut…

image

Efter det så styrde vi mot huvudstaden Port Louis. Skränig skitig stad med massor av folk. Skulle det vara en annan dag då vi var pigga å glada så skulle det säkert vara en annan sak.

image

Vi gick dock till en marknad en sådan marknad man bara finner på varmare breddgrader. Tänk om vi hade detta utbud av grönsaker och frukter hemma. Visst vi har Hötorget men det är ingenting om man jämför.

image

Svettiga å slitna tog vi en sväng förbi apoteket igen och handlade på oss lite extra vitaminer. Nu gäller det att hela stackars kroppen så den orkar 9 mil om bara några dagar. Belöningen för en väl genomförd biltripp blev en drink på verandan.

image

I morgon är det en ny dag och då hoppas jag att vi är på benen igen.

Go kväll alla Vasaloppsentusiaster.

Tagged: , , , , , , , ,

Comments (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *