Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bra jobbat…eller. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
30 januari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Bra jobbat…eller.

 

Jag har varit och tagit stygnen idag. Titthålen har läkt bra och såren är minimala. Så långt är det bra och jag är ganska rörlig även om det gör ont ibland. Doktorn frågade mig hur det kändes och om jag har kommit igång med sjukgymnasten. Jo sa jag det har jag väl även om jag bara träffat henne en gång och det var dagen efter operation då jag hade rörlighet typ NOLL…  Jag berättade för doktorn att jag hade klämt 8 km på skidor igår samt att jag hunnit med ett pass på gymmet innan jag tog stygnen… Han var inte vidare imponerad av mina bragder… DET ÄR INTE REHAB TRÄNING enligt honom… Jag ska nu ta det lugnt, typ inte göra NÅGONTING mer än vad sjukgymnasten säger. Inflammationen kan komma tillbaka och likaså besvären. Det kommer nu bli vila de kommande veckorna så jag är fit for fight om 4 veckor då Vasaloppet går av stapeln. Jag har inte riktigt berättat att jag har för avsikt att stå på skidor i 8 timmar om bara 4 veckor… Tar jag bara det lugnt så ska det inte vara några problem tror jag… Genomför jag inte Vasaloppet så blir det ingen klassiker i år. Klassikern är ju det jag siktar på. Det där med vila blir nog hälsosamt för mig… I morgon tänkte jag avverka någon mil på löpbandet med fixerade armar… Det kan ju inte vara några problem jag använder ju inte axlarna för att springa inte heller då jag kör mage eller rygg… Hur svårt ska det vara?

Tagged: , , , , , , , ,

Comment (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *