Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
En månad kvar. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
29 januari, 2014 Magnus Frischenfeldt

En månad kvar.

 

Nu börjar nedräkningen. Det är bara en månad och några dagar kvar till Vasaloppet. Tiden går läskigt fort och jag får inte många nya mil i benen. Vid det här laget skulle det vara bra att ha kört åtminstone en långtur på minst 4 mil. Jag var faktiskt ute på en sväng nu i kväll.

IMG_1340

Totalt blev det 8,5 km innan det blev så mörkt att jag inte såg spåren framför mig dessutom så blåste spåren igen hela tiden.

vyjogerso

Jag är nöjd med dagens skidtur, jag tror inte doktorn som ska ta stygnen i morgon kommer vara lika nöjd…. Inte heller sjukgymnasten som ska få mig att röra axeln igen efter operationen (precis som om jag inte rör den). Jag ska träffa henne på fredag. Nu ska jag sätta på tv:n, placera cykeln framför och trampa några mil. Jag har inte mycket annat att göra på kvällen när jag är i stugan så jag kan lika gärna trampa…

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *