Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jädrans vad svettigt. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 januari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Jädrans vad svettigt.

 

Att sitta på samma ställe och bara trampa kan vara hur jäkla jobbigt som helst. Jag vill försöka att göra någonting varje dag även om det bara är en promenad eller några timmars skottning. Jag kan för tillfället inte skotta så det skötte jag med traktorn idag. Gårdagens konditionspass var löpbandet i 45 minuter dessutom testade jag att staka i stakmaskinen och det var ingen höjdare. Jag sak hålla mig till nedre delen av kroppen tills axeln är mer rörlig. Idag har jag suttit på cykeln i 60 minuter.

testcykel

Det blev 60 svettiga minuter i olika fastigheter och motstånd. Det är jobbigt som fasen att trampa och då har jag idag bara trampat en av det 14 timmar det kommer att ta då jag ska ta mig runt Vättern i sommar. Cykeln står framför tv:n så istället för att försoffa mig så kan jag cykla och titta på tv samtidigt… Det gäller att förena nytta med nöje…

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *