Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jädrans vad jag är lat. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 januari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Jädrans vad jag är lat.

 

Idag har det inte gått många knop. Upp sen ur sängen (runt 12.00) Bara för att äta frukost och den glida ner i soffan med täcker över sig. Att det kan vara så förbaskat skönt att bara lata sig ibland. Men nu är det slut på det. Långfilifjonkarna har åkt på snart även Craftjackan och byxorna för att sen är det skridsko som gäller. Jag måste snart organisera min garderob med träningskläder det råder för tillfället lätt kaos därinne.

garderob

Det är så fruktansvärt skönt att glida fram på isen ett bättre sätt att ta sig fram fort får man leta efter. Det är inte många dagar per säsong man har möjligheten att åka skridsko på havsisarna så det är bara att passa på.

Sen är det åter till Stockholm som gäller. I kväll är det gomiddag på krogen som gäller.

Tagged: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *