Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Gymmet efter operation. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
23 januari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Gymmet efter operation.

 

Idag har jag avverkat första gympasset efter operation. Jag kan inte riktigt kalla det ett gympass men jag var åtminstone där. Det är nu sex veckor kvar till Vasaloppet och jag får anpassa träningen till det. Jag kan inte använda axlarna eller armarna så stakträning och styrka är uteslutet. Vad fins kvar? Jo halva kroppen… midjan och nedåt. Det blev totalt 45 minuter på löpbandet, nästan en svettig mil därefter det fantastiska kvastskaftet. Jag greppade kvastskaftet och gjorde smidighets övningar. Rena axelrörelser för att få igång rörligheten. Jag har blivit betydligt rörligare sista veckan och det finns hopp om snar skidåkning. I morgon åker jag ner mot stugan för att se försöka pressa några mil i spåret. Återkommer om rapport i morgon….

Tagged: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *