Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Kan det bli mer HITEC ? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 januari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Kan det bli mer HITEC ?

 

Craft har utvecklat en ny skiddräkt till OS i Sotji. Det är skruvat vad mycket teknik det är i idrott. Det räcker inte med att våra elitatleter lägger all sin tid på att utveckla sig tekniskt och styrka. Har man inte chans att vinna utan att dessutom klä sig i något som liknar en rymddräkt utvecklad av NASA.

crafthitec

Craft lägger mycket i att utveckla det senaste åt våra idrottare och det är jag tacksam för. Jag ser fram mot att OS snart startar, jag kommer vara bänkad framför TV:n. Det är tur att jag har cykeln uppspänd i trailern framför tv:n.

Läs mer på Crafts hemsida.

 

Tagged: , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *