Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Bara för att jag kan. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 januari, 2014 Magnus Frischenfeldt

Bara för att jag kan.

 

Det kanske inte är det smartaste att ge sig ut på en skidtur fem dagar efter en axeloperation. Nu är det så att solen skiner, snön gnistrar och det är -2 grader. Jag kan inte låta bli. Skidorna åkte upp i min hemmagjorda vallabox för att få bort gammalt klister som jag var tvungen att ha i Luleå.

vallalada

Det svåra med dagens skidåkning och det som gjorde mest ont var att kränga på sig de tajta skidkläderna,  jag tar det som bra rörelseträning. Spåren här på Jogersö är inte de bästa tyvärr var det lite sand i spåren från sandstranden så det blev bara två km.

jogski

Jag tror det var bra att det inte blev någon längre tur. Jag försökte att inte använda vänsterarmen men det är svårt när man väl stakar iväg.

jagski

Nu är jag hemma i stugan igen nöjd med att jag kom ut en sväng. Ska jag klara Vasaloppet om sex veckor så måste gränser testas men kanske inte redan. Jag är fortfarande ganska blåslagen efter operationen…

blamarke

Jag tar å cyklar en sväng istället.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *