Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Tillbaka i Sthlm. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
27 december, 2013 Magnus Frischenfeldt

Tillbaka i Sthlm.

 

Landet och stugan i all ära men det är skönt att vara tillbaka i stan. Det har varit en lat och skön jul så det är hög tid att sparka igång träningen igen och jaga latmasken ur kroppen. Jag har inte legat på sofflocket hela julen utan snörat löpskorna några gånger. Dessutom har det blivit ett antal promenader.
Så fort jag kom upp hit till Stockholm igen så packade jag väskan och cyklade  till gymmet.
jaggymAxeln kändes helt ok så jag körde ett enkelt rygg / axelpass.
Började med uppvärmning 15 min på löpbandet
Min egna stakövning  3 x 23 drag med 21kg, 
bild på stakövningen kommer så snart jag har någon som kan fota.
Istället för vila mellan seten så körde jag situps.
Upphopp på mellanlådan 3 x 15 st med situps som vila.
Kettelbell sving men med en lätt vikt för att vara på den säkra sidan 3 x 15 st, magövning med pilatesboll mellan seten.
Efter det så vågade jag inte köra något mer som involverade axeln så det blev ryggresningar, därefter 12 x 3 set knäböj.
kettlebell
Det blev dagens träningspass. Jag är ganska nöjd, snart är jag igång igen.. Jag gav inte precis 100% saknar fortfarande lite motivation och är orolig över axeln men det kommer…. Det är inte långt kvar till Vasaloppet min andra etapp på min resa att klara En svensk klassiker.

Tagged: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *