Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Vik hädan mörker… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
24 december, 2013 Magnus Frischenfeldt

Vik hädan mörker…

 

God Jul på er alla därute. 
Jag hoppas att ni får en fantastisk jul med vänner och familj. Jag har parkerat i stugan och tänker stanna här några dagar. Det kommer vara dagar fyllda med mat och dryck. Efter ett fantastiskt träningsår fyllt med utmaningar jag inte trodde jag någonsin skulle genomföra. För att summera så har jag åkt mitt första Vasalopp, sprungit mitt första Lidingölopp, avverkat mitt första maraton och geggat runt i mitt andra Tjurrus. Dessutom har jag börjat blogga under STARK MAGASIN. Jag måste säga att jag är lätt chockad över mitt beteende. Jag kan bara konstatera att har man bara tagit de första stapplande stengen så är det enkelt att fortsätta, så lova att att efter all julmat ta er upp ur sofforna och ge er ut. Bara ni börjar tar första steget så ger sig resten själv. Jag har klagat på mörkret men kan nu konstatera att det äntligen har vänt och det blir ljusare igen. Dessutom har jag jag öppnat min första julklapp och nu har jag ingen ursäkt att det är mörkt ute längre jag knäpper bara på lampan och den kommer visa mig vägen i vintermörkret.
Jag-pannlampa
Tack Martin i morgon ska den testas…

Tagged: , ,

Comments (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *