Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Ut i mörkret. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 december, 2013 Magnus Frischenfeldt

Ut i mörkret.

 

Det är två dagar kvar till julafton. Ute är det hopplöst mörkt trots att klockan inte är mer än tre på eftermiddagen. Det är inte undra på att man känner sig trött mitt upp i julstressen. Ett bra sätt att faktiskt känna sej piggare är att snöra skorna dra på sig funktionskläderna och ge sig ut.jagmörkerDet är ingen ursäkt och det är inte så jobbigt när man väl är ute. I kväll blev det en lång skön runda i Oxelösund med omnejd. Det blev duktiga 17,5 km så jag är mer än nöjd med tanke på att jag vaknade i morse med träningsvärk från benpressen. Tanken var inte att det skulle bli så långt men med bra musik i lurarna och att jag sprang lite vilse i mörkret gjorde sitt, jag kanske ska köpa en pannlampa…. Det var ganska kallt så jag kan tacka Craft för fantastiska funktionskläder som håller mig både varm och torr.
craftMed insydda och tryckta reflexer känner jag mig trygg i mörkret. Nu hoppas jag på snö så att det blir lite ljusare och att jag får några mil på skidor innan Vasaloppet… Inte för att jag tror att jag kan staka med min trasiga axel…. Tar jag bara det lugnt så är det nog inga problem resten hoppas jag på att operationen löser…

Tagged: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *