Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Jag har fått min dom… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
22 december, 2013 Magnus Frischenfeldt

Jag har fått min dom…

 

Jag var på besök hos ortopeden i fredags för att få reda på min dom och vad som ska göras med min axel. På magnetröntgen visade att jag har en ordentlig inflammation och slaggprodukter i axeln dessutom påbyggnad av ett ben vilket gör att passagen i axeln är för trång. Detta innebär att jag ska lägga mig på operationsbordet. 12 januari är det datum som gäller. Kirurgen ska rensa ur slagg och hyvla ner benet…. Tur att det är så tidigt i januari då har jag många dagar på mig innan Vasaloppet… För att göra julhelgen och början av januari lite roligare så skrev doktorn ut lite piller till mig… inte så lite heller.

piller

 Jag är glad att det äntligen blir av jag har försökt med att från sjukgymnaster specialträningsprogram och akupunktur nu ska jag förhoppningsvis få en värkfri axel… Med det i huvudet styrde jag mina steg mot gymmet för att köra slut på benen.

30 min löpband högt tempo
3 x 15 reps benböj med stång och upphopp..
3 x 15 utfall med 24 kg kettlebell
3 x 10 set lår curl

Det var vad jag pallade och det räckte för att jag nu har en skön träningsvärk.

benböjNu beger jag mig mot Nyköping för att fira jul…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *