Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Alla vill göra sig hörda… | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
20 december, 2013 Magnus Frischenfeldt

Alla vill göra sig hörda…

 

Det verkar som att om man anmäler sig till ett lopp så kommer det en tillhörande tidning i brevlådan samt nyhetsmail i inkorgen automatiskt. Nu har jag fått ytterligare en tidning i brevlådan och det är Cykla från Vätternrundan. Inte mig emot för det håller ångan uppe och förväntningarna byggs upp.

vatternmagasin

Förutom Cykla så dimper även Valasöparen och Lidingöloppets tidning ner i brevlådan fyllda med träningstips och bra ha prylar. Det jag nu undrar hur ska man hinna? Om man följer alla råd och träningsupplägg så är det ett heltidsarbete. Tanken är kanske den att man inte ska genomföra alla loppen på ett år, så man kan koncentrera sig på en sport. Men jag som ska man genomföra en klassiker hur gör man? Jag jobbar på grundfysik för utan den så kommer man inte kunna ta sig runt något av loppen. Något som samtliga tidningar gör det är att man inser att tiden går fort och snart är det dax för Vasaloppet. Jag undrar bara NÄR SKA DET BÖRJA SNÖA?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *