Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Är det så här det blir? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
19 december, 2013 Magnus Frischenfeldt

Är det så här det blir?

 

Nu undrar jag om det är så här träningen kommer att ske inför Vasaloppet. Med tanke på att det inte finns tillstymmelse till snö eller att tanten på TV inte heller lovar en vit jul så får jag tacka att det finns stakmasiner på gymmet.

stakmaskin

Det kanske är tur att det inte snöat eftersom på fredag ska jag få min dom av doktorn gällande min axel…. Jag hoppas på det bästa så jag kan börja hårdträna igen… Jag längtar faktiskt till att få genomföra ett träningspass där jag kan använda båda armarna utan smärta. Men jag kan fortfarande springa träna ben, mage och rygg rester får komma senare.

Tagged: , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *