Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Var är alla? | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
18 december, 2013 Magnus Frischenfeldt

Var är alla?

 

Jag gjorde ett besök på gymmet för att springa av mig lite, man behöver inte precis stå i kö för att få ett löpband. Det är konstigt att nu innan alla ska späka sig med julmat och godis så är det tomt på gymmet men så fort vi passerar nyår så vimlar det med folk som har dåligt samvete och löften om ett nyttigt och hälsosamt nytt år. Man undrar hur länge det kommer att vara den här gången….

lopband

Tagged: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *