Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 630

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/starkmagasin.se/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-security-enhancer/include/functions.class.php on line 2207
Det är kolsvart ute låt det börja snöa snart. | Magnus Frischenfeldt | Blod, svett och skavsår
25 november, 2013 Magnus Frischenfeldt

Det är kolsvart ute låt det börja snöa snart.

Just nu är det nog fler än jag som har problem att motivera mig att ge snöra skorna och ge sig ut i naturen för den dagliga löprundan. Varannan natt bor jag i stugan, det är helt fantastiskt vår, sommar och höst men just nu är det inte någon höjdare…. Trots att jag åkte till stuga tidigt från jobbet för att hinna ut en sväng innan det blev mörkt så hann jag inte. Nu är det kolsvart ute trots att klockan inte är mer än fem.

morker

Det tar emot. I dessa lägen är det bra att bo i en storstad nära gatlyktor och gym. Det jag väntar på just nu nu är lite vit snö som gör eftermiddagarna och kvällar lite ljusare. Bara för att det är kolsvart ute så kan man träna, så jag drar på mig mina träningskläder öppnar gästtoalettens dörr, där kan jag välja fritt bland allehanda träningsredskap.

jagg

Det får bli kettlebell, hantlar och magövningar. Jag kommer kunna attackera de flesta muskelgrupper i kroppen. 30 minuter intensivträning med tabata klocka är nog så bra träning.

 

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *